Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Markolatok / Bandázs

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Kompatibilis modellek:

ST-6800, 5800, 4700, 4703 szériák

2.990 Ft
Gyártó: Shimano
Rendelhető
1.990 Ft
Gyártó: Extend
Rendelhető
A sima, egyenletes bandázs-szerkezetetet dupla PU és EVA párnázó réteg erősíti, ami megkönnyíti a szennyeződések kezelését még terep körülmények közt is. Az aszimmetrikus kialakítás lehetővé teszi a tökéletes átfedést és a rezgéseket abszolút minimális értéken tartja. Tartós, könnyen tisztítható és cserélhető. A CONTROLLO Smootape 5 különböző színben elérhető.
7.490 Ft
Gyártó: Selle Italia
Raktáron
A sima EVA-textúra jó tapadást és magas szintű kényelmet biztosít hosszú utakon is. Az aszimmetrikus kialakítás lehetővé teszi a tökéletes átfedést és a rezgéseket abszolút minimális értéken tartja. Tartós, könnyen tisztítható és cserélhető. A GRANFONDO Smootape 5 különböző színben kapható.
7.990 Ft
Gyártó: Selle Italia
Raktáron
Az EVA habból és parafából készült Corsa kormányszalag abszolút kényelmet és biztonságot nyújt, így könnyen kezelhető bármilyen körülmény között. Az aszimmetrikus kialakítás lehetővé teszi a tökéletes átfedést és a rezgéseket abszolút minimális értéken tartja. Könnyen tisztítható és cserélhető. A CORSA Smootapes kormányszalag öt különböző színben kapható.
4.990 Ft
Gyártó: Selle Italia